VASTGOED TE KOOP

W-Groep is geen immokantoor. De handelsfondsen op onze website worden aangeboden vanuit eigen beheer en patrimonium. Aangegeven prijzen zijn richtinggevend en voor sommige locaties onderhandelbaar in functie van bestemming of andere factoren. Alle vermelde afmetingen en beschrijvingen zijn indicatief, informatief en kunnen afwijken.

Adres: Hendrik Vanveldekesingel 148 – 3500 Hasselt (Grote ring, kort bij station en centrum Hasselt)

Verdergaand op een eerste studie van 2011 en rekening houdend met de verdere ontwikkeling van de stationsomgeving wil de W-Groep de ontwikkeling van haar site langs de grote ring Hendrik Vanveldekeisngel 148 te Hasselt eventueel opstarten, nu het onteigeningsdossier van de busontsluiting concreet wordt.

De voormalige hemdenfabriek van de familie Byvoet wordt gebruikt als opslag-en kantoorruimte.

W-Groep staat eventueel open voor partnerships en investeerders met de nodige bouwtechnische know how voor een ontwikkeling van deze grootte.

Adres: Kerkstraat 6, (hoek met de Jef van Hoofstraat) - 3960 Beek (Bree) -
Google Maps

Prijs pand: in overleg

Virtuele tour:

 

Beschrijving:
Riante gerestaureerde Pastorie / Burgemeesterswoning, geschikt als woonst of statig kantoorpand maar ook ideaal voor horeca.
De eigendom is geen monument maar wel gelegen in beschermd dorps- en stadsgezicht.
Onmiddellijk beschikbaar.

 

Bruto oppervlakte: Ca 300 m²
Perceelsoppervlakte 907 m²
Bouwjaar 1870
Renovatiejaar zorgvuldig gerestaureerd (van 2000 tot 2002) met authentieke materialen
K.I. 642 €

Bijkomende info:
Gedurende 100 jaar was deze eigendom oorspronkelijk de Burgemeesterwoning van Beek. Het is een hoekpand met toegang langs het Kerkplein en langs de Jef Van Hoofstraat, bestaande uit 11 kamers + zolder en kelder. Alle leidingen van elektriciteit, sanitaire leidingen, aansluiting naar riolering en aansluitingen van gas en water zijn nieuw, het bezetwerk is nieuw, De originele elementen zoals schouwen, tegelvloeren en houten vloeren zijn behouden en gerestaureerd.

Indeling gelijkvloers: inkomhal – trap naar 1ste verdieping – kamer 1 – kamer2 – kamer 3 met buitendeur – berging/wasplaats – toilet – kamer 4 : grote kamer met 2 deuren naar de inkomhal verdieping: nachthal – 3 slaapkamers – badkamer.
Tuin Engelse tuin met zijpoortje naar de grote tuin - automatische dubbele poort naar de Jef Van Hoofstraat – mogelijkheid voor inrichten van pittoreske terrasjes, bouw van wintertuin of aanbouw
Constructie stevige constructie in metselwerk – zeer degelijke houten tussenverdiepen – het bijgebouw heeft tussenverdiep in betonwelfsels met houten parket.
Dak 2 zadeldaken in gebakken pannen (Sterrebeek Courtrai) op houten draagconstructie – het zadeldak op het bijgebouw is volledig nieuw met nieuw gebinte.
Regenafvoer vernieuwde goten in zink.
Beglazing dubbele beglazing
Gevels traditioneel metselwerk in gevelstenen – siermetselwerk – de muren zijn uitgeslepen – hervoegd – en tegen vocht behandeld.
Voegwerk in perfecte staat.
Buitenschrijnwerk voordeur en ramen in hout - nieuwe luiken in aluminium (geen onderhoud).
Binnenschrijnwerk trappen : houten trappen naar de verdieping en naar de zolder. deuren : massieve houten deuren – massieve omkastingen.
Kelder originele wijnkelder – gewelfd.
Zolder grote open zolder met hoge nok , 2 rechte vensters in de zijgevels.
Dorpels raam- en deurdorpels in blauwsteen. venstertabletten in marmer.
Schouwen originele marmeren en houten schouwmantels.
Vloeren tegelvloeren – massieve houten vloeren